Sammy Mahdi herverkozen als voorzitter van Jong CD&V

Sammy Mahdi is herverkozen als voorzitter van Jong CD&V. Hij was de enige kandidaat om zichzelf op te volgen. Er is ook een nieuw nationaal bureau van Jong CD&V verkozen. Mahdi is ook een van de zeven kandidaten om Wouter Beke op te volgen als partijvoorzitter van CD&V.

"Voor het eerst is het bureau paritair samengesteld, er raakten vijf mannen en vijf vrouwen verkozen", zegt Mahdi. Twee jaar geleden werd hij voor het eerst jongerenvoorzitter.

In principe doet hij er nu nog eens twee jaar bij. Maar Mahdi is ook één van de zeven kandidaten om nationaal voorzitter van CD&V te worden. De resultaten van de eerste ronde van die verkiezingen worden morgen bekendgemaakt.

"Als ik tot nationaal voorzitter verkozen word, zal er voor de jongeren een interimvoorzitter aangeduid worden en volgen er binnen de drie maanden nieuwe verkiezingen voor Jong CD&V", zegt Mahdi.

Meest gelezen