Roméo Elvis speelt deze zomer thuismatch op Couleur Café

De Belgisch rapper Roméo Elvis is de eerste naam op de affiche van Couleur Café. Hij zal op zondag 28 juni op het festival optreden. De organisatoren zijn heel enthousiast dat ze hem hebben kunnen strikken: "Hij stond op nummer 1 in de jaarlijkse wishlist van het Couleur Café-publiek. De thuismatch wordt ongetwijfeld historisch."

Roméo Elvis, die geboren is in Ukkel en in Linkebeek woont, stond in 2017 al eens op het podium van Couleur Café. 

Dit jaar bracht hij zijn eerste studioalbum uit,  "Chocolat". Er staan samenwerkingen op met de Brusselse rapper Zwangere Guy en de Britse zanger Damon Albarn, bekend van Blur en Gorillaz. Zijn laatste passage in ons land dateert van april. Toen stond hij in Vorst Nationaal. Ondertussen is hij bezig met Frankrijk te veroveren. 

Wie er van de zomer bij wil zijn op Couleur Café, kan zich vanaf vandaag al een ticket aanschaffen. 

Meest gelezen