Paul McCartney (77) komt naar TW Classic

Op zondag 21 juni 2020 is ex-Beatle Paul McCartney de headliner van TW Classic in Werchter. Dat heeft organisator Live Nation bekendgemaakt.

Onvermoeibaar is hij, Paul McCartney. Zijn Freshen Up Tour startte in september 2018 en die loopt door tot volgend jaar. Op 21 juni, midzomer en drie dagen na zijn 78e verjaardag, treedt McCartney op in Werchter, als hoofdact van het festival TW Classic. Hij zal er hits spelen uit zijn jaren met The Beatles, Wings en uit zijn solocarrière.  

Een gewoon ticket kost 96 euro, een "Golden Circle"-kaartje, met een plaats net voor het podium, 150 euro. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 29 november 2019 via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. De andere namen van TW Classic worden later bekendgemaakt.

In dezelfde periode is McCartney ook te horen en te zien in Rijsel (23 mei) en Parijs (26 mei). Op 27 juni 2020 is hij de zaterdagse headliner van het Glastonburyfestival in het Verenigd Koninkrijk. De Freshen Up Tour volgt op het laatste album van "Macca", "Egypt Station", uit 2018.

Paul McCartney was voor het laatst in ons land te gast in juni 2016, ook in Werchter.  

In september bracht de ex-Beatle ook een eerste kinderboek uit: "Hey Grandude!", in het Nederlands vertaald als "Hé, Yopa!".

Meest gelezen