Ongeval met tractor verknalt trouwfeest in Pittem

Een koppel dat vanavond zijn huwelijksfeest viert in een feestzaal in Pittem, moet op zoek naar een ander feestadres. Een tractor reed deze ochtend in de gevel van het restaurant. Daardoor is een groot gat in het gebouw geslagen.

Iets voor 9 uur vanochtend moest de bestuurder van een tractor op de Brugsesteenweg uitwijken voor een vuilniskar. Daardoor kwam het landbouwvoertuig in botsing met een personenwagen. De tractor met aanhangwagen botste tegen de gevel van een restaurant. Daardoor is een groot gat in het gebouw geslagen. De bestuurder van de tractor bleef ongedeerd, de aangereden automobiliste liep lichte verwondingen op.

Restaurant stutten

Omdat het gebouw zou kunnen instorten, moest de brandweer een deel van het restaurant stutten. De uitbaters moeten noodgedwongen voorlopig de deuren sluiten, maar hopen snel weer gasten te kunnen ontvangen. Een koppel dat er vanavond zijn huwelijksfeest zou vieren, moet nu onverwacht op zoek naar een ander feestadres. Dat hebben ze ondertussen ook gevonden.

Pittem, ongeval, trouwfeest

Meest gelezen