Videospeler inladen...

Fietser overleden in Zwijndrecht, wellicht dodehoekongeval 

In Burcht, een deelgemeente van Zwijndrecht, is een 57-jarige fietser gestorven bij een verkeersongeval met een vrachtwagen. De precieze omstandigheden van het ongeval worden nog onderzocht, maar wellicht gaat het om een dodehoekongeval.

Op de Kruibeeksesteenweg in Burcht, een deelgemeente van Zwijndrecht, is een fietser gestorven na een aanrijding met een vrachtwagen. Het gaat om een 57-jarige man. De hulpdiensten probeerden het slachtoffer nog te reanimeren, maar de man overleed ter plaatse.

Hoe het ongeval precies kon gebeuren, wordt nog onderzocht. Daarvoor is een verkeersdeskundige ter plaatse. De vrachtwagen sloeg vanaf de Kruibeeksesteenweg een zijstraat in. Daarbij raakte hij de fietser. Wellicht gaat het om een dodehoekongeval.

Verkeershinder

De Kruibeeksesteenweg in Brucht is volledig versperd. Ook de bussen van De Lijn moeten omrijden.

Bekijk het verslag uit "Het Journaal" hier: 

Videospeler inladen...

Meest gelezen