Vrouw van 70 komt om bij bizar ongeval in Leuven

Aan de Parkpoort in Leuven is een dodelijk ongeval gebeurd. Een vrouw van 70 jaar wou in de wagen stappen van haar vriendin, maar de auto schoot in achteruit en de vrouw werd meegesleurd. Ze was op slag dood.

De vrouw van 70 wou instappen in de wagen van haar vriendin, eveneens een 70-jarige vrouw. Plots schoot de auto achterwaarts. De vrouw werd meegesleurd, kwam ten val en overleed ter plaatse.

Het is niet duidelijk hoe dit bizarre ongeval is kunnen gebeuren. De vrouw die de auto bestuurde was in shock en kon nog niet verhoord worden. Het parket zal haar van zodra dat mogelijk is wel ondervragen, maar wil voorlopig niets meer kwijt over het ongeval.

Gisteren zijn er op een paar uur tijd in Vlaams-Brabant ook al drie doden gevallen in het verkeer: 2 fietsers en 1 autobestuurder. De twee fietsers kwamen om het leven toen ze op een kruispunt werden aangereden door een vrachtwagen, de ene in Rotselaar, de andere in Haacht. Een derde dodelijk slachtoffer viel in Boortmeerbeek. De auto van het slachtoffer ging over de kop en kwam in een gracht terecht. 

Meest gelezen