Kevin Major gaat eigen platenlabel uitbouwen en verlaat VRT NWS

VRT NWS-journalist Kevin Major (40) verlaat op 31 december de openbare omroep. Hij was er 22 jaar aan de slag. Major gaat zich toeleggen op het uitbouwen van zijn platenlabel Flash Forward Presents. Daarnaast gaat hij ook zelf muziek maken en wil hij meer inzetten op zijn dj-carrière. Hij zal ook nog op zelfstandige basis presentaties doen. 

Kevin Major begon zijn VRT-carrière in 1998 bij Studio Brussel en groeide later door naar VRT NWS als presentator van het radionieuws bij Donna, MNM en Studio Brussel. Hij was ook reporter voor "Het journaal" op Eén.  

“Nu ga ik mij helemaal op mijn andere passies storten”, zegt Kevin Major. “Ik blik met heel veel dankbaarheid en plezier terug op mijn tijd bij de VRT. Ik ga het huis en vele collega’s missen. Voor mij is het moment aangebroken om een bladzijde om te draaien en ik wens de VRT een lange toekomst toe.”

Meest gelezen