Wie verloor drie geiten in Malle?

Vrijdag zijn drie geitjes gevonden in de buurt van de Heidsiebaan en de Paaltjesdreef in Malle. Intussen zijn ze nog altijd niet thuis. De politie doet daarom nog eens een oproep en vraagt dat de eigenaar zich meldt.

De drie jonge geiten zijn momenteel in goede handen. "Ze zijn ondergebracht bij een dierenliefhebber met kennis van zaken", vertelt schepen voor dierenwelzijn Elisabeth Joris aan Radio 2 Antwerpen. "Verschillende asielen zaten vol en daarom zijn we zelf op zoek gegaan naar opvang." De politie doet nu nog maar eens op oproep naar de eigenaar, want de geiten zijn vrijdag al gevonden. 

Oormerk

"We vrezen dat de eigenaar zich niet zal melden", zegt Joris.  Normaal gezien moeten geiten vanaf zes maanden een oormerk hebben. "Deze geiten hebben geen oormerk, dus vrezen we dat ze gedumpt zijn."

Meest gelezen