Videospeler inladen...

Drie kinderen gewond bij steekpartij in centrum van Den Haag, dader nog steeds spoorloos

In het centrum van de Nederlandse stad Den Haag zijn bij een steekpartij drie minderjarige gewonden gevallen. De politie meldt dat er contact is met de families van de slachtoffers. Hoe de slachtoffers eraan toe zijn, is niet bekend. De politie is nog steeds op zoek naar de dader.

Bij een steekpartij in Den Haag in Nederland zijn drie minderjarige gewonden gevallen. De Nederlandse zender NOS meldt dat de dader volgens verschillende bronnen geen terroristisch motief zou hebben, maar de politie houdt alle mogelijkheden nog open.

De drie slachtoffers zijn minderjarig. De politie laat weten dat er contact is met de families van de slachtoffers. Hoe ze eraan toe zijn, is niet bekend.

Steekpartij in drukke winkelstraat

Veel hulpdiensten en politieagenten zijn ter plaatse. In de Haagse binnenstad is het erg druk, onder meer vanwege de koopavond rond Black Friday. De politie is op zoek naar een verdachte, een man van tussen de 45 en 50.

De steekpartij gebeurde in de Grote Marktstraat, een van de belangrijkste winkelstraten in de stad. Het steekincident vond plaats bij een filiaal van Hudson's Bay, aldus een politiewoordvoerster. Volgens een woordvoerder van het warenhuis Hudson's Bay zijn zeker twee jonge vrouwen die op straat waren gestoken, in paniek de winkel ingerend.

De gemeente Den Haag reageert geschokt op de gebeurtenis. "Ik ben geschrokken van het nieuws dat er vanavond een steekpartij heeft plaatsgevonden waarbij kinderen het slachtoffer zijn geworden. Op een avond dat veel mensen inkopen doen in een van onze drukste winkelstraten, gebeurt zoiets verschrikkelijks", verklaarde plaatsvervangend burgemeester Boudewijn Revis. Hij wenst de slachtoffers veel sterkte toe.

Meest gelezen