Nu al nostalgie: 100 hits van de laatste 10 jaar samengebald in één mash-up!

Er is weer bijna een decennium voorbij in onze jaartelling en dan mag er al eens teruggeblikt worden. DJ Earwurm maakte alvast een indrukwekkende mash-up van de belangrijkste hits van de afgelopen 10 jaar. Zo wist hij liefst 100 liedjes samen te brengen in een compilatie van 3 minuten, inclusief beelden van de al even populaire videoclips die de hits vergezelden. Op een week tijd werd het filmpje op YouTube al meer dan anderhalf miljoen keer bekeken en beluisterd.

Van Adele en Carly Rae Jepsen over Ed Sheeran, Flo Rida en Imagine Dragons tot Kendrick Lamar, Maroon 5 en Meghan Trainer. Van Rihanna en Taio Cruz over Taylor Swift, Walk the Moon en P!nk tot Pharrell Williams, Macklemore en Lizzo. Ze passeren allemaal de revue en zijn dus nu al een dierbare herinnering voor de 'twenty-tennies', de 'tenties', de 'tweenies', de 'teenies', of welke naam dan ook voor de jongeren die zich deze hitnummers graag lieten welgevallen.

Meest gelezen