Antwerpse politie betrapt drie minderjarige drugdealers op een fuif

De politie van Antwerpen heeft afgelopen nacht drie minderjarigen betrapt op het verkopen van drugs tijdens een fuif. Bij de verdachten kwamen er daarna huiszoekingen. In totaal werden onder meer ruim 700 xtc-pillen en bijna 400 euro in beslag genomen. 

De politie controleerde een fuif in een feestzaal op de August Leyweg na meldingen over drugsoverlast. Daar werden acht druggebruikers betrapt en ook drie minderjarigen die drugs aan het verkopen waren. De gebruikers kregen een minnelijke schikking voorgesteld. Bij de drie verdachte dealers hield de politie huiszoekingen.

In totaal - op de fuif en tijdens de huiszoekingen - werden 701 xtc-pillen, 7 gram cannabis, 35 gram ketamine, 39 gram MDMA en 13 gram speed aangetroffen. De politie nam ook 385 euro en 3 gsm's in beslag.

De drie minderjarige dealers zullen voor de jeugdrechter moeten komen.

Meest gelezen