Video player inladen...

Alweer kogelinslagen gevonden in Antwerpen: vermoedelijk 9 schoten gelost met machinegeweer 

In Antwerpen werden opnieuw kogelinslagen ontdekt, deze keer aan een magazijn in de Oudebaan in Wilrijk. Wellicht werden de kogels afgevuurd met een machinegeweer. Opvallend: vorige week werd ook al het huis van een vrouw van 74 beschoten. Zij woont ook aan de Oudebaan, maar in Ekeren. Het is niet duidelijk of er een link is tussen beide incidenten. 

Het was de firma zelf die deze ochtend de kogelinslagen ontdekte en de politie op de hoogte heeft gebracht. Het labo en de federale politie kwamen ter plaatse voor verder onderzoek. Uit de eerste vaststellingen blijkt dat het schietincident al op zaterdagavond zou hebben plaatsgevonden.

Volgens het Antwerps parket gaat het om 9 kogelinslagen, die schade hebben berokkend aan twee bedrijven. Wellicht werden de kogels afgevuurd met een machingeweer. Niemand raakte gewond.

Woning beschoten

Vorige week werd ook al de woning van een vrouw van 74 beschoten met een machinegeweer. Toen werden maar liefst 11 kogelinslagen gevonden. Enkele van die kogels hadden de radiator in het huis doorboord.

Opvallend genoeg woont de vrouw ook op de Oudebaan, maar in Ekeren. Beide plaatsen liggen op ongeveer 17 kilometer van elkaar. De vraag is nu of beide incidenten gelinkt zijn aan elkaar en of de daders zich vorige week vergist hebben. 

Video player inladen...

Meest gelezen