Eerste headliner voor Rock Werchter 2020 is Pearl Jam

De Amerikaanse rockgroep Pearl Jam komt deze zomer nog eens naar ons land. Frontman Eddie Vedder en co spelen op donderdag 2 juli op Rock Werchter. Daarmee is de eerste headliner voor de volgende editie van het vierdaagse festival bekend.

Rock Werchter 2020 loopt van donderdag 2 juli tot en met zondag 5 juli. Het festival pakt op de eerste festivaldag meteen uit met een grote naam: Pearl Jam. Komende zomer trekt de Amerikaanse groep op tournee. In Europa spelen ze 13 concerten, waarvan dus ook eentje in ons land op vertrouwd terrein: de wei van Werchter.

Pearl Jam speelt met de regelmaat van de klok een Belgisch concert. Ook in 2018 en 2014 waren Eddie Vedder en co headliner op Rock Werchter. Twee jaar geleden trok Vedder zelfs in volle WK voetbalgekte even een shirt van onze Rode Duivels aan tijdens zijn show, tot groot jolijt van het publiek. 

De ticketverkoop voor Rock Werchter start op vrijdag 6 december om 10 uur.

Meest gelezen