© 2019 DANJAQ, LLC AND MGM. ALL RIGHTS RESERVED.

Daar is de trailer van de nieuwe James Bondfilm, "No time to die" gaat op 3 april 2020 in première

De 25e film in de reeks over geheim agent 007, James Bond, gaat op 3 april 2020 in wereldpremière in het Verenigd Koninkrijk.  "No time to die" is de titel van deze film, waarin Daniel Craig opnieuw in de huid van de geheim agent kruipt.  Al in april werd Rami Malek voorgesteld als de acteur die de slechterik zal spelen en in de zomer werd de titel reeds bekendgemaakt. Nu zijn de eerste, langverwachte beelden van de film te bewonderen in de trailer.

Video player inladen...

De typische ingrediënten van een Bondfilm zijn zoals altijd van de partij: snelle wagens, bloedmooie vrouwen en spectaculaire actie. In "No Time to Die" heeft het personage James Bond de actieve dienst inmiddels verlaten en geniet van een rustig leven in Jamaica. Zijn rust is echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix van de CIA opduikt met de dringende vraag naar hulp. Bond krijgt de opdracht een vermiste wetenschapper op te sporen. Het brengt hem op het spoor van een mysterieuze schurk, gewapend met een bijzonder gevaarlijke nieuwe technologie. 

Traditiegetrouw is er altijd wel wat te doen rond een nieuwe James Bondfilm en daar is de 25e zeker geen uitzondering op. 

Na de laatste Bondfilm "Spectre" in 2015 had de Britse acteur Daniel Craig, die al in vier films de rol van Bond speelde, aangegeven dat hij er geen zin meer in had. Toch kon de acteur voor een laatste keer overtuigd worden.

Craig was enkele weken buiten strijd door een operatie aan zijn enkel en gastactrice Grace Jones haakte af, nadat ze haar rol te mager vond. Dat zijn maar enkele tegenslagen die de productie van de James Bondfilm ondervond. 

Uiteindelijk komt het altijd goed met James Bond en dus ook met deze nieuwe film.