Ludo Van Campenhout (N-VA) stopt als schepen in Antwerpen door alcoholprobleem

Volgend jaar in oktober stopt Ludo Van Campenhout als schepen van sport, diamant en markten in Antwerpen. Hij nam de beslissing samen met zijn partij, N-VA. Van Campenhout werd een paar weken geleden opnieuw opgenomen voor zijn aanslepend alcoholprobleem. De stress en het drukke leven maakten het hem moeilijk om zijn verslaving het hoofd te bieden. Van Campenhout zit al 17 jaar in het stadsbestuur van Antwerpen.

Vorige maand werd bekend dat Ludo Van Campenhout was opgenomen met een alcoholprobleem, voor de derde keer al. De stress en het drukke leven maakten het hem naar eigen zeggen moeilijk om zijn verslaving het hoofd te bieden. 

De datum dat Ludo Van Campenhout wil stoppen is niet toevallig gekozen: volgend jaar is het namelijk 100 jaar geleden dat de Olympische Spelen plaatsvonden in Antwerpen. Dat wordt eind oktober gevierd met een marathon die 's nachts gelopen zal worden, een initiatief van de schepen van sport zelf. Wie Ludo Campenhout zal opvolgen als schepen van sport, diamant en markten is nog niet bekend. 

Van Campenhout zit al 17 jaar in het stadsbestuur van Antwerpen. 

Meest gelezen