Twee lichtgewonden bij ontsporing tram in Antwerpen

In Antwerpen is vanochtend een tram ontspoord nadat hij in aanrijding was gekomen met een vrachtwagen. Op de tram vielen twee lichtgewonden. Zij werden naar het ziekenhuis gebracht.

De aanrijding gebeurde op de Mechelsesteenweg ter hoogte van het Harmoniepark in Antwerpen. De vrachtwagen wilde uitwijken voor een ziekenwagen en botste daarbij op de tram, die vervolgens ontspoorde.

Omleiding

Op de tram raakten twee mensen lichtgewond. Zij werden naar het ziekenhuis gebracht.

Ook de schade aan de traminfrastructuur valt mee. Enkel het voorstel van de tram is ontspoord. Momenteel wordt de tram weer op de sporen gezet zodat hij kan verder rijden. Daardoor rijden er voorlopig geen trams op lijn zeven tussen de haltes Harmonie en Nationale Bank. Er is een omleiding.

Meest gelezen