15 mensen opgepakt na grootschalige drugsactie in Brussel: meer dan 2.500 cannabisplanten ontdekt

Tijdens 14 huiszoekingen in meerdere Brusselse gemeenten werden 7 cannabisplantages blootgelegd. In totaal werden meer dan 2.500 cannabisplanten in beslag genomen. De politie pakte ook 15 mensen op. Zij zullen in de loop van de dag verhoord worden. 

De politie viel binnen op 14 plaatsen in verschillende Brusselse gemeenten, alsook Wezembeek-Oppem en Terhulpen. De huiszoekingen kaderden in een grootscheepse drugsactie. Op de verschillende adressen werden maar liefst 7 cannabisplantages, met in totaal 2.586 cannabisplanten ontdekt. Daarnaast werd er 14 kilogram cannabis aangetroffen klaar voor gebruik. De politie nam ook 4 auto's en een grote som geld in beslag.

15 mensen werden opgepakt en zullen in de loop van de namiddag verhoord worden door de politie. Nadien zal de onderzoeksrecher moeten beslissen over hun eventuele verdere aanhouding. 

Meest gelezen