Videospeler inladen...

Verdachte van ongeval met vluchtmisdrijf in Vorselaar aangehouden

De onderzoeksrechter in Turnhout heeft de verdachte van het dodelijke ongeval met vluchtmisdrijf in Vorselaar aangehouden. Dat meldt het parket van Antwerpen. De 21-jarige verdachte uit Grobbendonk verschijnt vrijdag voor de raadkamer in Turnhout, die over zijn verdere aanhouding zal beslissen.

De man van 21 reed in de nacht van vrijdag op zaterdag een jongen van 17 dood en reed door. Hij werd later opgepakt en bekende dat hij drugs en alcohol had gebruikt. Hij reed ook met een voorlopig rijbewijs.

Hij was gisteren opgepakt en is vanmiddag voor de onderzoeksrechter gekomen. Die heeft beslist dat hij in de cel moet blijven.

Bekijk het verslag uit "Het Journaal" hier:

Videospeler inladen...

Meest gelezen