Appartement in centrum Hemiksem volledig uitgebrand

Maandagochtend heeft het gebrand in een appartement in het centrum van Hemiksem. Vermoedelijk is de brand ontstaan door een overbelasting aan de elektriciteit. Eén inwoner werd ter plaatse verzorgd, maar moest niet naar het ziekenhuis. Het uitgebrande appartement en dat ernaast is onbewoonbaar.

De brand brak maandagochtend uit rond half twee in een appartement aan de Lindelei in het centrum van Hemiksem. Het appartement bevindt zich boven enkele garageboxen achteraan een appartementsgebouw. Toen de brandweer toekwam, sloegen de vlammen door de koepel naar buiten.

Onbewoonbaar

De brand ontstond vermoedelijk door een overbelasting aan de elektriciteit. De brand zat ook in de isolatie van het plafond. Die heeft de brandweer verwijderd. Het appartement en nog een naastgelegen appartement zijn door de brand onbewoonbaar. De bewoner van het uitgebrande appartement werd verzorgd in de ziekenwagen. Beide bewoners worden opgevangen door het OCMW.

Maandagochtend brandde een appartement in het centrum van Hemiksem volledig uit

Meest gelezen