Google Streetview

Overval op tankstation Tervuren: uitbater gehandboeid in kelder, voor duizenden euro's gestolen

In Tervuren in Vlaams-Brabant is vannacht een overval gepleegd op een tankstation. De uitbater werd daarbij in de kelder vastgemaakt met handboeien. De overvallers namen cash geld mee, maar ook sigaretten en lottobiljetten, ter waarde van samen duizenden euro's. Van de daders is voorlopig geen spoor.

Het was rond 4u45 dat gewapende en gemaskerde mannen de uitbater van het Q8-tankstation op de Leuvensesteenweg in Tervuren, Vlaams-Brabant, overvielen. De uitbater was net kerstbomen buiten aan het zetten, toen hij werd gegrepen door de mannen.

De uitbater werd naar de kelder gebracht, en werd daar vastgemaakt met handboeien. De man werd ook geslagen op zijn achterhoofd, vermoedelijk met een vuurwapen. De overvallers namen cash geld mee, maar ook sigaretten en lottobiljetten. Ze zouden samen een waarde van duizenden euro's hebben.

De daders konden vluchten en zijn nog steeds spoorloos. Politie en parket onderzoeken de zaak. De uitbater werd een uur na de overval gevonden door zijn broer. De man is voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.

Meest gelezen