4 extra #LikeMe concerten in de Lotto Arena

De eerste vijf concerten van #LikeMe in de Antwerpse Lotto Arena waren in geen tijd uitverkocht. Niet getreurd voor wie geen tickets kon bemachtigen, de cast kondigde op Ketnet aan dat er vier extra concerten bijkomen, het eerste weekend van mei volgend jaar. De reeks die zich afspeelt op en rond een middelbare school en wordt doorspekt met hedendaagse versies van Nederlandstalige liedjes, blijft razend populair bij jong en oud.

Vorig jaar vulde de cast van #LikeMe al twee keer de Lotto Arena met een spetterende live show. Ook dit jaar keren Caro, Camille, Vince, Yemi en Kyona er terug met #LikeMe In Concert 2020.

Aanvankelijk stonden er vijf concerten gepland, twee op 4 april en drie op 5 april, maar die waren in een mum van tijd uitverkocht. Goed voor bijna 30.000 toeschouwers. Daar komen er nu nog eens vier concerten bij, het eerste weekend van mei. Dat brengt het totaal aantal concerten op 9. De cast van #LikeMe kondigde het nieuws zelf aan tijdens ‘Ketnet Brandt Weer’.

Extra #LikeMe concerten:

  • Zaterdag 2 mei om 14 uur
  • Zaterdag 2 mei om 18 uur
  • Zondag 3 mei om 10u30
  • Zondag 3 mei om 14 uur

Bekijk hier de aankondiging van de extra concerten

Videospeler inladen...

Zingen en dansen

Het gaat hard voor #LikeMe. De serie is mateloos populair bij jong én oud. #LikeMe is een fictiereeks die wordt uitgezonden op Ketnet en heeft een hoog musicalgehalte. De reeks bevat bewerkingen van Vlaamse en Nederlandse klassiekers zoals ‘Lichtjes van de Schelde’ van Bobbejaan Schoepen, ‘Porselein‘ van Yasmine en ‘Het is weer voorbij die mooie zomer‘ van Gerard Cox. Deze verrassende muzikale reeks verbindt generaties: Ketnetters van nu kunnen kennismaken met de Nederlandstalige klassiekers uit de tijd van hun (groot)ouders.

In de serie wordt er niet alleen gezongen, maar ook gedanst. Ketnetters kunnen de dansjes leren via tutorials op Ketnet.be en de Ketnet-app. Ze vinden er ook de videoclips en de karaokeversies van de nummers terug en filmpjes van achter de schermen van de serie.

Tweede seizoen start op 12 januari

Het eerste seizoen van de succesreeks #LikeMe ging op 13 januari 2019 in première op Ketnet en vond sindsdien zijn weg naar duizenden kijkers van alle leeftijden. Het bezorgde de zender hoge kijkcijfers op zondag en dus komt er een tweede seizoen. Daarin krijgen opnieuw enkele Vlaamse en Nederlandse klassiekers een tweede leven.

Seizoen twee gaat van start op zondag 12 januari 2020 op Ketnet. Wie niet kan wachten en de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen eerder wil zien, kan terecht op 3, 4 en 5 januari in enkele vestigingen van Kinepolis. Snel zijn is ook hier de boodschap, want op een week tijd zijn er al meer dan 9.000 tickets verkocht voor deze avant-premières.

Alle informatie over de concerten en de avant-premières staat op Ketnet.be.

#LikeMe Concert 2019
© VRT - Kris Van de sande

Meest gelezen