Meest gezochte crimineel van Nederland overgebracht vanuit Dubai

De beruchte crimineel Ridouan Taghi is afgelopen nacht in Nederland geland. Taghi is een van de meest gezochte criminelen van Nederland. Hij wordt verdacht van verschillende afrekeningen in het criminele drugsmilieu

De 41-jarige Taghi was al enige tijd op de vlucht voor het Nederlandse gerecht. Enkele dagen geleden werd hij opgepakt in Dubai en afgelopen nacht werd Taghi onder politiebegeleiding overgevlogen naar Nederland waar hij nu in een gevangenis zit.

Dubai heeft Nederland "de afgelopen dagen" gevraagd om Taghi in Dubai te komen ophalen. Daarop is woensdag een team van agenten naar het Midden-Oosten gevlogen om hem afgelopen nacht met een gecharterd vliegtuig naar Nederland terug te brengen. Daarbij waren "voldoende" agenten betrokken, meldt het Nederlandse parket.

Meest gelezen