Ondanks dreigend gevaar: "We zitten hier met ons glas wijn en zullen hier blijven zitten!"

Het was danig schrikken toen afgelopen zondag een peperduur luxejacht een openstaande brug, inclusief het wachtershuisje, raakte op Sint-Maarten, een eiland in de Caraïbische Zee. Aanwezigen op een aanpalend terras maakten zich snel uit de voeten voor het stuurloze gevaarte dat misschien nog wel meer op ramkoers zou kunnen geraken. Met uitzondering van 2 vrouwen, die, genietend van een glaasje wijn, op de eerste rij van het spektakel zaten en die plek niet wilden opgeven. Het deed de sowieso al opmerkelijke beelden nog meer viraal gaan, met lofbetuigingen allerhande op sociale media voor de relaxte manier waarop ze met deze situatie omgingen.

"Ik ben geobsedeerd door deze 2 vrouwen die daar zomaar met hun glas wijn zitten en zich zelfs niet verroeren", twitterde een acteur uit Sydney, inclusief de beelden die intussen miljoenen keren bekeken werden:

De vrouwen die zich door het gebeuren niet van de wijs lieten brengen - een nieuwswebsite  blokletterde alvast: "Nothing messes with happy hour!" -, werden vervolgens bejubeld voor hun "koelbloedige gedrag". Zoals moge blijken uit volgende selectie:

Meest gelezen