Videospeler inladen...

Politie verspreidt opsporingsfoto's van de 2 gevangenen die nog op de vlucht zijn na ontsnapping in Turnhout

De politie heeft een opsporingsbericht verspreid voor de twee gevangenen die nog op de vlucht zijn. Gisteren konden vijf gedetineerden ontsnappen uit de gevangenis van Turnhout, drie van hen konden snel terug opgepakt worden, maar twee anderen zijn nog steeds op de vlucht. 

De twee gevangenen die nog op de vlucht zijn, zijn de 26-jarige Oualid Sekkaki en de 38-jarige Abderrahim Baghat. De politie heeft een opsporingsbericht voor de twee verspreid. 

Lees verder onder de afbeelding: 

De politie vraagt om contact op te nemen met de politie als u een van deze mannen ziet. "Als u ze opmerkt, vragen we u om zelf geen actie tegenover hen te ondernemen, maar meteen de politie te alarmeren."

Videospeler inladen...

Meest gelezen