Jonge vrouw overleden na ongeval in Ichtegem

In Ichtegem bij Torhout, in de provincie West-Vlaanderen, is een jonge vrouw om het leven gekomen bij een verkeersongeval. De bestuurder van de wagen waarin de vrouw zat en twee andere inzittenden raakten niet of lichtgewond. De bestuurder was onder invloed van alcohol en is voor 15 dagen zijn rijbewijs kwijt. 

Het ongeval gebeurde omstreeks 5.30 uur. De auto met vier inzittenden reed richting Torhout, toen de bestuurder plots de controle verloor over het stuur. De wagen werd tegen de gevel van een woning geslingerd, knalde tegen een boom en belandde uiteindelijk enkele tientallen meters verder op z’n dak.

De hulpdiensten moesten de vier inzittenden uit het wrak bevrijden. Voor één van de passagiers, een 20-jarige vrouw uit Oostkamp, kon geen hulp meer baten. Ze zat achteraan de wagen en werd uit het voertuig geslingerd. De hulpdiensten probeerden haar nog te reanimeren, maar ze overleed ter plaatse.

De 23-jarige chauffeur uit Torhout bleek onder invloed van alcohol. Hij is voor 15 dagen zijn rijbewijs kwijt. De man en twee andere passagiers werden afgevoerd naar het ziekenhuis, maar raakten amper gewond. De schade aan de aangereden woning is aanzienlijk.

Bekijk hieronder het verslag uit “Het Journaal”: 

Videospeler inladen...

Meest gelezen