Onderzoek naar bedreigingen tegen Anuna De Wever op Pukkelpop geseponeerd

Het parket van Limburg seponeert het onderzoek naar de bedreigingen tegen klimaatactiviste Anuna De Wever en enkele van haar vriendinnen. In augustus werden de meisjes tijdens Pukkelpop bedreigd op de camping.

Het parket van Limburg seponeert het onderzoek omdat er geen mogelijke daders zijn geïdentificeerd. "Als er nieuwe elementen zijn kan het onderzoek altijd opnieuw geopend worden", zegt parketmagistrate Anja De Schutter. "Maar in afwachting daarvan seponeren we het onderzoek."

Flessen vol urine

Het parket van Limburg startte in augustus een onderzoek naar de bedreigingen op de camping van Pukkelpop. Vriendinnen van klimaatactiviste Anuna De Wever zouden toen verbaal bedreigd zijn en er zouden flessen met urine naar hun hoofd zijn geworpen.

Meest gelezen