Twintiger in levensgevaar nadat portier hem had buitengezet in Leuven

Afgelopen weekend werd op de Oude Markt in Leuven een twintiger buitengezet door een portier. Hij kwam daarbij zwaar ten val op zijn hoofd en ligt met levensgevaarlijke verwondingen in het ziekenhuis. Het parket is een onderzoek gestart.

Zaterdagnacht kwam het in Café Bardot tot een schermutseling tussen een portier en een caféganger. Die werd buitengezet en kwam daarbij zwaar ten val op zijn hoofd, met een schedelbreuk tot gevolg. De jongeman, een twintiger uit Leuven, ligt met levensbedreigende verwondingen in het ziekenhuis.

"Gezien de zware verwondingen van het slachtoffer werd er een onderzoeksrechter op de zaak gezet. Er worden nu camerabeelden bekeken om te zien wat er precies gebeurd is. Er zijn twee verdachten: de portier en een man die de portier heeft geholpen bij het buitenzetten van het slachtoffer. Beiden werden verhoord maar werden na verhoor weer vrijgelaten, " zegt Sarah Callewaert van het Leuvense parket. 

Meest gelezen