Justin Bieber maakt comeback in 2020

Justin Bieber maakt volgend jaar een comeback. Dat heeft de Canadese superster bekendgemaakt in een video op YouTube. Hij pakt uit met een nieuwe single, een nieuwe tournee en een nieuwe documentaire serie. 

"Als mensen zijn we imperfect. Mijn verleden, mijn fouten, alles wat ik heb meegemaakt...": met die woorden begint Justin Bieber een kort video die hij vandaag op YouTube heeft geplaatst en waarin hij zijn comeback in 2020 aankondigt.

In 2017 laste de Canadese superster een muzikale pauze in. Hij annuleerde toen 14 concerten van zijn Purpose World tournee. Nu is hij dus klaar voor een terugkeer. Eerder deze maand had al daarop gehint in een cryptische tweet, nu maakt hij de details bekend.

Op 3 januari verschijnt "Yummy", een nieuwe single als prelude op een nieuw en vijfde album dat hij later uitbrengt. Van mei tot september gaat hij op tournee in de VS en Canada. Tot slot zal hij in een documentaire serie verschijnen.

"Ik geloof dat ik ben waar ik hoor te zijn", zegt hij in de video. "God heeft me precies waar hij me hebben wil. Ik heb het gevoel dat dit album anders dan mijn vorige is omdat ik nu op een andere plek in mijn leven ben. We hebben allemaal een ander verhaal. Ik ben opgewonden om het mijne te delen."

Justin Bieber is geboren op 1 maart 1994 in London in de Canadese provincie Ontario. In 2008 werd hij ontdekt via opnames op YouTube en in geen tijd groeide hij uit tot een internationaal fenomeen dat vooral jonge meisjesharten snel deed of doet slaan. Hij heeft verschillende hits op zijn naam als "Baby", "What do you mean?", "Sorry" en "Love yourself".

Meest gelezen