Videospeler inladen...

Auto uitgebrand in Antwerpen, parket stelt onderzoek in

In Antwerpen is de voorbije nacht een auto uitgebrand na een explosie in de August Sniedersstraat in de wijk 2060. Dat is in het noorden van de stad, in de buurt van het Sportpaleis. 

Het Antwerpse parket heeft het nieuws bevestigd. Er vielen geen gewonden, maar het parket heeft een onderzoek laten opstarten in het kader van "vernieling door ontploffing en onbruikbaarmaking van een voertuig". 

Het onderzoek zit nu bij de federale gerechtelijke politie en moet meer klaarheid brengen over de oorzaak van de brand. Er zou mogelijk een granaat in het spel kunnen zijn, maar het parket wilde dat niet gezegd hebben. In ieder geval wordt bekeken of er een link is met eerdere beschietingen of granaatincidenten in Antwerpen. 

Getuige Vital Baeken: "Het was echt een zeer luide knal"

Videospeler inladen...

Meest gelezen