Gène Bervoets gewond bij opnames tv-serie "Beau Séjour 2"

Acteur Gène Bervoets is gewond geraakt bij de opnames van de tweede reeks van de Eén-serie "Beau Sejour". Hij herstelt thuis van zijn verwondingen. Dat meldt de regionale tv-zender ATV en het nieuws is bevestigd door de VRT.

"Bij de slotopnames van "Beau Séjour 2" is Gène Bervoets gewond geraakt tijdens een scène in de Lites waterstudio", bevestigt VRT-woordvoerder Lesley Hernalsteen. "Hij werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht, maar mocht diezelfde avond alweer naar huis, waar hij momenteel herstelt van zijn verwondingen."

Meer details geven de VRT en het productiehuis De Mensen niet. "Wat de precieze oorzaak van het ongeval is, wordt nog wel onderzocht", zegt Hernalsteen. De productie loopt ook niet te veel vertraging op: "De resterende scènes met Gène zullen vermoedelijk opnieuw ingepland worden in het voorjaar." 

Meest gelezen