Beluister de muziek uit het Jaaroverzicht met deze handige playlist

In het Jaaroverzicht van VRT NWS zaten niet alleen de belangrijkste nieuwsfeiten van het afgelopen jaar. De beelden van het jaar werden ondersteund door een gevarieerde soundtrack van 25 songs uit 2019. Wie alle nummers rustig wil beluisteren, kan dit via de onderstaande Spotify-playlist.

2019 was een jaar vol emoties en harde nieuwsfeiten uit binnen- en buitenland: de verkiezingen, de brexitsaga, de klimaatdiscussie, de brand in de Notre-Dame, massale demonstraties in vele landen, baby Pia, “De Warmste Week”...

In “2019, het jaar van” werden al deze en nog veel meer pakkende nieuwsbeelden gemonteerd tot een 53 minuten durend jaaroverzicht, op een soundtrack van muziek uit 2019.

Voor de kijker die de 25 nummers uit het Jaaroverzicht rustig wil beluisteren, hebben we hieronder een handige Spotify-playlist gemaakt, met daarin kippenvelsongs, dansvloervullers, meezingers én de songfestivalwinnaar van 2019.

Meest gelezen