Dief uit Sint-Niklaas ontsnapt op weg naar gevangenis: man nog altijd spoorloos

Een dief uit Sint-Niklaas, in Oost-Vlaanderen, is vorige week donderdag kunnen ontsnappen, toen de politie hem wou overbrengen naar de gevangenis in Dendermonde. De man vluchtte weg, nadat hij aangehouden werd voor diefstal en slagen aan een agent. 

De feiten speelden zich vorige week donderdag al af, op tweede kerstdag. De verdachte had een som geld van een taxichaffeur gestolen. Toen de politie tussenkwam, deelde de man enkele rake klappen uit aan een agent. Die raakte daarbij gewond. 

De opgepakte verdachte werd vervolgens overgebracht naar de onderzoeksrechter in Dendermonde, die besliste om de man aan te houden voor feiten van diefstal en slagen aan een agent. Daarop werd hij door de politie naar de gevangenis gebracht. Maar toen liep het mis: de crimineel kon tijdens zijn overbrenging ontsnappen.

Op dit moment heeft de politie de man nog altijd niet kunnen vatten. De verdachte is dus nog steeds op de vlucht. 

Meest gelezen