Auto rijdt vitrine van sanitairwinkel in Wijnegem binnen

In Wijnegem is afgelopen avond een auto ingereden op de vitrine van een sanitairwinkel. Er werden twee verdachten opgepakt, maar die bleken niets met de feiten te maken te hebben.

De auto, een Opel Corsa, was rond 19.45 uur de parking van de sanitairwinkel opgereden aan de kant van de Deurnesteenweg. De bestuurder reed verder door, miste de bocht en knalde tegen de etalage van de winkel, aan de kant van de Merksemsebaan. De auto verloor daarbij één van zijn Poolse nummerplaten.

Bij het incident is één van de ramen gesneuveld. De bestuurder van de auto sloeg op de vlucht en liet zijn auto achter op de Eugeen Fahylaan in Deurne. Dat werd vernomen bij de lokale politie.

Verkeerde verdachten

De politie pakte vervolgens twee verdachten op, maar na verhoor bleek dat ze niets met de feiten te maken hadden. De daders zijn nog spoorloos. De brandweer kwam ter plaatse om de brokstukken bij de sanitairwinkel op de ruimen.

Van de inzittende(n) ontbrak elk spoor. De politie dacht aanvankelijk dat het om een ramkraak ging, maar gelooft nu eerder in de piste van een ongeval. Verder onderzoek zal dat nog moeten uitwijzen.

Meest gelezen