Politie Waasmunster onderzoekt verdachte autobrand

De politie van Waasmunster onderzoekt een autobrand aan de E17-carpoolparking. Gisteren brandde een lege Franse auto er helemaal uit, enkele passanten zouden eerst een knal gehoord hebben. Mogelijk is de auto in brand gevlogen door een vuurpijl of zelfs een bommetje. Er vielen geen gewonden.

Op de carpoolparking aan de E17 in Waasmunster is gisteren een Franse auto helemaal uitgebrand. Enkele mensen hoorden vlak voor de brand begon een luide knal. De politie onderzoekt nu of de auto in brand is gestoken met een vuurwerkpijl of zelfs een bom(metje). Het ging om een lege auto die al een tijdje op de parking stond en die al een wielklem had. Er vielen geen slachtoffers. De auto zou ook al verschillende keren gevandaliseerd zijn.   
 

Meest gelezen