"En dan gaf hij zijn jas ook nog eens aan zijn vrouw. Kan het nog perfecter?"

Het was vannacht weer een hoogdag voor de fashionista’s, toen een bonte mengeling van acteurs en actrices de rode loper tijdens de Golden Globes betrad. Cate Blanchett in een Mary Katrantzou, Zoe Kravitz in een Saint Laurent, Margot Robbie in een Chanel, Helen Mirren in een Dior, Michelle Williams in een Louis Vuitton, Sienna Miller in een Gucci. Vingers werden afgelikt bij het zien van zoveel moois. Al werd de hoofdvogel eerder vanuit een onverwachte hoek afgeschoten: op sociale media kon men immers niet genoeg krijgen van de gedurfde keuze van Jason Momoa, beter bekend als Aquaman. Alle lof ging dan ook naar zijn opmerkelijke onderlijfje.

De 'dress code' - zwart maatpak, wit hemd en zwarte stropdas of strik - was duidelijk niet besteed aan de 40-jarige acteur, die ook nog schitterde als Khal Drogo in "Game of thrones". Regels zijn er om gebroken te worden, en dat was dus wat Momoa duidelijk liet zien. Misschien nog niet op de rode loper, toen zijn zwarte onderlijfje met een modieuze jas bedekt was. Al vroegen sommige journalisten zich ook af of het misschien lag aan het feit dat hij door zijn spiermassa geen hemd vond om over zijn indrukwekkende armen te trekken.

In ieder geval was men op sociale media meer dan gecharmeerd door Momoa’s kledijkeuze:

Meest gelezen