Katje dat meereisde onder motorkap van wagen nu toch overleden

Bij een dierenarts in Zwijnaarde is een katje binnengebracht dat incognito is meegereisd met een man in zijn wagen. Het beestje zat vast onder de motorkap terwijl de chauffeur nietsvermoedend overal naartoe reed. De brandweer kon het beestje eruit halen, maar de kat is uiteindelijk overleden. 

Een bizarre verrassing voor een chauffeur gisteren toen hij de staart van een klein pluizig beestje van onder de motorkap van zijn wagen zag steken. Het bleek een katje te zijn dat vastzat onder de motorkap. De eigenaar van de auto weet niet hoe lang het dier al vastzat, want hij is de voorbije dagen in verschillende provincies geweest. Hij zat onder andere in Gent, Eeklo, Antwerpen en Brussel. 

De man heeft de verstekeling bij Dierenartspraktijk Thas in Zwijnaarde binnengebracht. Het beestje was erg uitgedroogd. De dierenarts zoekt nu de eigenaar van het katje.

Meest gelezen