Ongeval aan Park & Ride in Melsele: auto vlamt over rotonde en gaat overkop

In Melsele is een ongeval gebeurd op de rotonde van de N70 en de Krijgsbaan, in de buurt van de Park & Ride. Een wagen werd over de rotonde gekatapulteerd en belandde op zijn dak tegen de vangrail. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken en de bestuurder kwam er met een paar verwondingen van af.

Op de rotonde van de N70 en de Krijgsbaan, ter hoogte van de eindhalte van de Antwerpse tramlijn 3, gebeurde vandaag een zwaar ongeval. Een autobestuurder, die uit de richting van Melsele kwam, miste net voor de rotonde een flauwe bocht. Hij reed over de middenberm en ramde daar eerst een boompje.

Vervolgens werd de wagen volledig over de rotonde gekatapulteerd en kwam aan de andere kant, tegen de vangrail, tot stilstand. De wagen belandde op zijn dak en is volledig vernield.

Bestuurder in psychose?

Er raakten geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken en de bestuurder kon op eigen kracht uit de wagen ontkomen. Volgens getuigen had de man enkel een boxershort aan en verkeerde hij in een soort psychose. Hij werd met verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

brandweer helpt auto die overkop ging

Meest gelezen