Video player inladen...

Bart Tommelein (Open VLD) over lekken en becommentariëren informateursnota: "Deze manier van werken is abominabel"

Bart Tommelein, kandidaat-voorzitter bij Open VLD, heeft zich in "De afspraak op vrijdag" erg kritisch uitgelaten voor de manier waarop de verschillende partijen de voorbije dagen met de informatienota van Joachim Coens (CD&V) en Georges-Louis Bouchez (MR) zijn omgesprongen. Het lekken van informatie en doen "alsof het bijna om een regeerakkoord ging", stoort hem mateloos. "Dan ben je de mensen niet aan het informeren, maar aan het desinformeren. Ik vind dat onverantwoordelijk." (Bekijk het fragment in bovenstaande video.)

Bekijk hier de volledige aflevering van "De afspraak op vrijdag":

Deze video is niet meer beschikbaar. We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.

Meest gelezen