Videospeler inladen...

Miss België: "Zeker geen stunt, beha blijven haken in de backstage bij de kleding­­­wissel"

Het is letterlijk en figuurlijk blijven hangen: de struikelpartij van Celine Van Ouytsel tijdens de finale van Miss België. Uit haar sleep of mouw viel een beha, die ze op het podium achterliet. Van Ouytsel werd uiteindelijk gekroond tot de mooiste van het land. "Het was zeker geen stunt", benadrukt ze aan onze redactie. De bh was trouwens ook de hare niet. Van Ouytsel is er nog altijd niet uit of het kleinood bleef haken aan haar sleep of mouw. Wellicht raakte de bh verwikkeld in haar jurk via een haakje. "Het moet gebeurd zijn in de backstage tijdens de kledingwissel. Daar liggen er voor alle kandidaten kledingpakketjes - en ondergoed - op de grond."  

Bekijk hieronder de beelden van de valpartij waarbij Van Ouytsel op haar knieën zal belanden, maar meteen rechtop staat en blijft lachen naar de camera's. 

"Het ging mis bij de laatste trede. Die heb ik gemist met mijn hakken. Tijdens de repetities is niemand van ons gestruikeld. Er lag toen een folie over de tredes, bij de finale niet meer. Ik had ook helemaal niet door dat ik iets verloren was. Het was zeker geen stunt, anders had ik wel iets anders gedaan. Rozenblaadjes over het podium gestrooid of zo", vertelt de miss met de glimlach.

Op sociale media ging het snel dat Van Ouystel iets "gedropt" had op het podium. Er was zelfs twijfel tussen een bh of een paar sandalen. Van welke finaliste het stukje lingerie nu is, is nog niet opgehelderd. Van Ouytsel vermoedt dat ze de beha heeft opgepikt in de backstage waar kledingpakketten klaarliggen op de grond voor snelle wissels. Wellicht is de bh met een haakje in haar jurk verwikkeld geraakt. Zelf droeg ze géén bh onder haar paarse jurk. "De jurk sloot nauw aan, als een korset, daar was geen ruimte voor."

Van Ouytsel is wel blij dat de bh "loste" op het podium. "Ik ben rechtop gestaan en heb dan mijn armen wagenwijd geopend richting publiek. Was de bh toen nog blijven haken in mijn lange mouwen, dan had ik er onbewust mee gezwierd." En dat had zeker de wenkbrauwen doen fronsen, uiteraard.

Meest gelezen