Na knokpartij in kebabzaak: "Ja, er was een moment dat ik dacht te moeten opstappen"

Toen eind vorige week Chris Hill besloot om nog iets te gaan eten in een kebabzaak in Portsmouth, in het zuidoosten van Engeland, kreeg hij niet alleen een maaltijd geserveerd, maar ook een heuse knokpartij. Toch liet de 52-jarige man zich daardoor niet van de wijs brengen en bleef hij stoïcijns van zijn kebab en frieten genieten. Op sociale media wist men zijn houding best te smaken.

Het waren volgende beelden die afgelopen weekend viraal gingen, met intussen meer dan 19 miljoen views. En dat had dan alles te maken met een van de klanten:

Chris Hill op nieuwswebsite Daily Mail: "Ik draaide me om en zag een man en een zaakmedewerker met een aantal dingen naar elkaar gooien. En dan was er nog een lange kerel die tegen de toonbank begon te stampen." Uiteindelijk zouden verschillende medewerkers van de kebabzaak en 2 klanten bij het gevecht betrokken raken.

"Ja, er is een moment geweest dat ik dacht dat ik op een andere plaats moest gaan zitten. Maar ik was zo aan het genieten van mijn kebab en van mijn frieten. Alhoewel, die frieten smaakten niet fantastisch." In de tussentijd bleven de oortjes muziek van radiozender Capitol Radio in de oren van Hill spuien, terwijl Hill zelf ook nog aandacht had voor zijn eigen gsm.

Op Twitter volgden alvast reacties als: 

Meest gelezen