Videospeler inladen...

Dramatische beelden: bus zakt door wegdek in Centraal-China, negen mensen komen om

In de stad Xining, hoofdplaats van de centraal gelegen provincie Qinghai, zijn maandagavond zeker negen mensen omgekomen bij een tragisch ongeval met een autobus. Aan een bushalte in de drukke hoofdstraat zakte de bus plots met de voorwielen door de grond, en schoof toen verder in het snel uitbreidende zinkgat. 

Zo'n 1.000 reddingswerkers waren ter plaatse. Nadat de bus uit het 80 m² grote zinkgat was getakeld, werd nog verder gezocht naar slachtoffers. Dinsdag was er sprake van zes doden, dat moest woensdag bijgesteld worden naar negen dodelijke slachtoffers. Eén persoon is nog steeds vermist. 17 gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht. 

Bekijk hier de dramatische beelden:

Videospeler inladen...

Meest gelezen