Gemaskerde bende overvalt conciërge Vilvoords vleesbedrijf

Een 5-tal gemaskerde en gewapende mannen zijn dinsdagavond binnengedrongen in vleeswarenbedrijf Luka in Vilvoorde. Ze overvielen de conciërge in zijn woning boven het fabrieksgebouw. De daders konden aan de haal gaan met geld, juwelen en twee gsm's.

"Op het moment van de feiten waren er twee mensen aanwezig in het appartement boven het bedrijf aan de Mechelsesteenweg. Ze werden door de overvallers van hun vrijheid beroofd en werden verplicht om geld en juwelen af te geven", vertelt Gilles Blondeau van het parket Halle-Vilvoorde.

"De slachtoffers zijn niet gewond geraakt. Toen de overvallers vertrokken, hebben ze meteen de politie van Vilvoorde gebeld. Die was ook snel ter plaatse en kreeg hulp van de collega's van omliggende zones. Er werden speurhonden en een helikopter ingezet, maar voorlopig zijn de daders nog niet gevat. "

Meest gelezen