Als bij wonder slechts lichtgewonden na gasontploffing in restaurant in Jezus-Eik

In Jezus-Eik, bij Overijse, is een gasfles ontploft onder de keuken van restaurant Rustic. De uitbater en zijn moeder raakten slechts lichtgewond. Toch is de keuken ingestort en de hele achterbouw is vernield.

In Jezus-Eik bij Overijse, heeft zich vanmiddag een ontploffing voorgedaan in de keuken van restaurant Rustic. 
Twee mensen raakten daarbij lichtgewond. De hele achterkant is vernield door de ontploffing. 

Veel geluk gehad

Toen de brandweer aankwam stond de uitbater hen lichtgewond op te wachten zegt Emmanuel Goossens van de Brandweer van Overijse: "De uitbater stond buiten en was slechts lichtgewond, enkel wat snijwonden. Zijn moeder had vooral een emotionele shock. Ze waren de kelder onder keuken aan het opruimen en daarbij kwam een kraan van een gasfles los. Ze hebben die snel toegedraaid maar toch stapelde het gas zich op en ontstond een ontploffing waardoor de keuken instortte. Gezien de schade hebben ze allebei heel veel geluk gehad dat ze er heelhuids zijn uitgekomen."
 

Meest gelezen