Videospeler inladen...

Lichaam van man die samen met zijn vrouw 6 kinderen achterliet, gevonden in Samber

In de Samber bij Charleroi is het lichaam teruggevonden van de vader van het koppel van Afghaanse origine dat al meer dan drie weken spoorloos was. Op tweede kerstdag lieten de man en vrouw hun zes kinderen thuis alleen achter. Sindsdien was er van hen geen spoor meer.

In de nacht van 26 op 27 december kreeg de politie een oproep binnen met de melding dat er een ruzie aan de gang was op de verlaten site van Inter-Beton in Charleroi, zo'n 20 kilometer van de woonplaats van het koppel. Toen de politie arriveerde, was er niemand meer aanwezig. Er werd enkel een witte bestelwagen met draaiende motor aangetroffen. Naast de auto lag een vrouwenschoen.  

Na onderzoek kwam de politie erachter dat de auto toebehoorde aan Shujaat Yawary (40) en Kauhsar Hussain (38), een Belgisch koppel met Afghaanse roots. Zij werden voor het laatst gezien rond 4 uur door hun 16-jarige dochter. Nadien hadden de twee hun huis in Henegouwen verlaten. Hun zes kinderen lieten ze thuis achter. 

Het lichaam van de vader is nu gevonden in de Samber, in Montignies-sur-Sambre. Dat gebeurde volgens het parket van Charleroi gisteren al in de namiddag. Zijn lichaam lag al enkele dagen in het water. De vrouw is nog steeds spoorloos.

Bekijk het verslag uit "Het Journaal" hier:

Videospeler inladen...

Meest gelezen