Editors en Whispering Sons toeren samen: "In het Sportpaleis mogen spelen, is een beetje absurd" 

De Britse band Editors gaat op tournee met Belgen. Uitverkorene is de groep Whispering Sons die in 2016 Humo's Rock Rally won en wekenlang in de hitlijst De Afrekening stond met het nummer "Alone". Editors zag Whispering Sons aan het werk tijdens De Warmste Week in Kortrijk en vroeg het aan.  

"Ze waren blijkbaar onder de indruk dus kregen we niet veel later de vraag of we het voorprogramma wilden spelen tijdens de Europese tournee van Editors. We hebben niet lang getwijfeld", vertelt frontvrouw Fenne Kuppens (foto) aan Studio Brussel.

Zo staat Whispering Sons in het voorprogramma van Editors, ook op 1 februari in Antwerpen. "Dat we daar mogen spelen, is een beetje absurd", aldus een enthousiaste Kuppens. Het zal namelijk de eerste keer zijn dat Whispering Sons in het Sportpaleis staat.

De concerten starten eind januari. Hier vindt u de volledige tournee.

Meest gelezen