(archieffoto)
Nicolas Maeterlinck

Bromfietser (18) zwaargewond na dubbele aanrijding in Lievegem

In Lievegem, Oost-Vlaanderen, is een bromfietser van 18 levensgevaarlijk gewond geraakt bij een zwaar ongeval. Het slachtoffer werd daarbij 2 keer aangereden.

Het ongeval gebeurde gisteravond op het kruispunt van de Durmstraat met Vaart Links in Lievegem, de nieuwe fusiegemeente in Oost-Vlaanderen. Een jonge bromfietser van 18 wou dat kruispunt oversteken. Hij werd gegrepen door de wagen van een vrouw van 32 uit Lievegem.

Door de aanrijding belandde het slachtoffer met een harde klap op de weg. Daar werd de jongen nog een keer aangereden door de wagen van een vrouw van 29 die uit de andere richting kwam.

Het slachtoffer is in kritieke toestand overgebracht naar het AZ Sint-Lucas in Gent. Zijn toestand is vandaag nog altijd zorgwekkend. Ook de twee autobestuurders raakten gewond. Het parket heeft een verkeersdeskundige aangesteld om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.

Meest gelezen