Koen Wauters en Valerie De Booser uit elkaar na 17 jaar: "Een aartsmoeilijke beslissing"

Clouseau-zanger Koen Wauters en zijn vrouw Valerie De Booser hebben besloten om hun relatie na 17 jaar stop te zetten. Dat nieuws maakten ze zelf bekend via Instagram. "Door de jaren heen zijn we uit elkaar gegroeid", klinkt het. Volgens het koppel zou er geen derde partij in het spel zijn. Ze geven aan in goede verstandhouding uit elkaar te gaan.

“Na 17 jaar lief en leed met elkaar te hebben gedeeld, hebben Valerie en ik besloten onze relatie te beëindigen”, klinkt het in een instagrampost van de zanger. Ook Valerie De Booser deelde hetzelfde bericht op Instagram samen met een foto van hun beide handen.

“Ook al wilden we niks liever dan eeuwig bij elkaar blijven en ook al hebben we voor elkaar gevochten tot het einde, toch nemen we samen deze aartsmoeilijke beslissing. We moeten eerlijk zijn met onszelf : door de jaren heen zijn we uit elkaar gegroeid."

We moeten eerlijk zijn met onszelf : door de jaren heen zijn we uit elkaar gegroeid

Lees verder onder instagrampost:

Het voormalige koppel zal nu vooral de focus leggen op hun twee kinderen: Zita en Nono. "Door hen zullen we voor altijd verbonden zijn." 

Verder willen ze benadrukken dat er geen derde partij in het spel is. Ze gaan in goede verstandhouding uit elkaar. Wauters en De Booser zullen geen verdere commentaar geven op hun breuk. 

Meest gelezen