Beluister de podcasts van VRT NWS nu ook via Spotify

Goed nieuws voor alle fans van de VRT NWS-podcasts en voor wie op Spotify zit: je vindt onze podcasts niet meer alleen via de Apple podcast-app of via Google Podcasts, maar nu ook via Spotify. Meer bepaald hier.

Podcasts - een audiobestand dat je onder meer kan beluisteren via je smartphone of mp3-speler (vandaar ook de naam: een samentrekking van iPod en broadcast) - zijn hot. Dat je ze kan beluisteren waar en wanneer je maar wil -  tijdens het pendelen, thuis in bad, tijdens de fitness of op vakantie, is daar zeker niet vreemd aan, en bovendien kan je kiezen tussen een breed aanbod, wereldwijd. 

Ook VRT NWS zet al een hele tijd in op podcasts, die je al kon beluisteren via de Apple Podcast-app en Google Podcasts. Maar goed nieuws voor wie Spotify gebruikt: sinds kort vind je ze ook via dit platform.

Voor wie nog niet vertrouwd is met het podcastaanbod van VRT NWS, stellen we het graag nog eens voor:

Podvis: Heb je prangende vragen over dat éne thema dat voortdurend opduikt in het nieuws? Dan hoor je hier de antwoorden. Een podcast die alle aspecten van een actueel onderwerp belicht.

Vranckx en Byloo: Trek mee de wereld rond met conflictjournalist Rudi Vranckx. Nieuwe crisis in de Arabische wereld? Opstand in Latijns-Amerika? Of de aanhoudende migratiegolf rond de Middellandse Zee? Rudi praat je elke maand bij.

Plan B: Twee politieke journalisten buigen zich over het nieuws, de politiek en de samenleving aan de overkant van de taalgrens. Ivan De Vadder en Alain Gerlache van de RTBF praten elke week met elkaar, afwisselend in het Frans en in het Nederlands.

Björn in the USA:   Correspondent Björn Soenens leeft tussen de Amerikanen, probeert hen te begrijpen en vertelt elke maand waar de gewone Amerikaan van wakker ligt.

En ook De Foyer en De Afspraak op Vrijdag staan nu op Spotify.

Meest gelezen