AP

Na de "schattige momentjes" tussen Brad Pitt en Jennifer Aniston: "Mijn hart kan dat niet aan!"

Fonkelende ogen en een brede grijns rond de lippen. Dat zagen celebrityjournalisten enkele weken geleden bij Jennifer Aniston, toen Brad Pitt zijn bedankingsspeech hield tijdens de uitreiking van de Golden Globes. En afgelopen zondagnacht was het weer van dat: Pitt grapte over zijn Tinderprofiel en gaf een sneer naar zijn ex, Angelina Jolie, nadat hij zijn SAG Award in ontvangst genomen had. Tot jolijt van Aniston in de zaal. Om daarna op weg naar de afterparty Aniston toevallig tegen het lijf te lopen en zich gretig met haar te laten fotograferen. Inclusief subtiele aanrakingen tussen beiden. Op sociale media zagen velen al veel meer dan vriendschap bij al deze "schattige momentjes".

Aniston mocht dan ook een prijs gewonnen hebben tijdens de SAG Awards, voor haar rol in "The morning show", toch was het de bedankingsspeech van Pitt, die een prijs won voor zijn rol in "Once upon a time… in Hollywood", die de meeste lachers op zijn hand kreeg. De 56-jarige acteur grapte immers dat hij deze prijs zeker zou toevoegen op zijn Tinderprofiel, maar hij verwees ook naar zijn stukgelopen relatie met Angelina Jolie: "Laten we eerlijk zijn, het was een moeilijke rol om te spelen. Een man die in een roes raakt, zijn shirt uittrekt en niet overweg kan met zijn eigen vrouw." Met een camera die onmiddellijk inzoomde op Jennifer Aniston.

Maar daar bleef het niet bij. Toen Aniston haar prijs ging afhalen, keek Pitt backstage toe naar haar speech:

Om elkaar daarna te ontmoeten op weg naar de afterparty. Op sociale media kon men er niet genoeg van krijgen en zag men alvast veel meer dan er op de foto’s eigenlijk te zien was:

Pitt en Aniston trouwden in juli 2000, maar gingen 5 jaar later uit elkaar na geruchten van een affaire van Pitt met Angelina Jolie, die toen zijn tegenspeelster in "Mr. & Mrs. Smith" was. Maar tijd heelt blijkbaar alle wonden. Toch zou er niet meer dan vriendschap zijn, zo vertelde Aniston op de rode loper van de SAG Awards aan celebritywebsite Entertainment Tonight: "'t Is allemaal zo hysterisch. Maar ja, waar moeten de mensen anders over praten?" Op diezelfde rode loper bevestigde Pitt dat "Jen een echt goede vriendin is." 

Meest gelezen