Vrouw aangevallen in buurt van Schulensmeer in Herk-de-Stad

In de buurt van het Schulensmeer in Herk-de-Stad is vanmorgen een vrouw van 44 aangevallen door een man. Rond half 8 werd ze van haar fiets getrokken in de Beckersvaart en meegesleurd naar een bosje.

"Er is geen sprake van seksuele aanranding", zegt Anja De Schutter van het parket. "De vrouw was onderweg met de fiets. Een onbekende man heeft haar van haar fiets getrokken en heeft haar enkele klappen gegeven." De vrouw moest naar het ziekenhuis voor verzorging. "Ze heeft enkele gebroken en gekneusde ribben." 

Onderzoek

De politie heeft de buurt van de Beckersvaart vanochtend uitgekamd. "We zijn nu volop bezig met het onderzoeken van de vaststellingen en de sporen", gaat De Schutter verder. Het gerecht is ook op zoek naar getuigen. "Wie iets gezien heeft, mag zich melden bij de lokale politie."

Meest gelezen